Projectes

A Altru, escollim causes de l’àmbit cultural, social i humanitari per donar-hi suport. El nostre objectiu és aglutinar persones i entitats que vulguin col·laborar per a la realització de projectes amb finalitats solidàries.

Projectes en curs

Estem treballant en nous projectes però encara no podem explicar-t’ho! Estigues atent/a a aquesta secció. Aviat tindràs notícies nostres!

 

 

Projectes passats

El camí cap a la mobilitat sostenible 

El passat 12 de desembre vam organitzar el nostre segon afterwork a Le Wagon Barcelona! Aquesta vegada vam debatre amb diversos professionals del sector de la mobilitat com ha de ser i evolucionar la mobilitat en ple segle XXI i quin futur ens espera. Una seixantena de persones van fer camí amb nosaltres!

Estem enganxats al mòbil? 

El passat dijous 13 de desembre vam organitzar un afterwork a la Bodega Notariat de Barcelona! Amb el psicòleg Marc Masip vam poder parlar sobre com utilitzem les tecnologies i com podem millorar la nostra relació amb elles. I tu? Estàs enganxat al mòbil?

Aprenem. Famílies en Xarxa

AFEX, un projecte de Casa Àsia, és un programa formatiu per a adults d’origen cultural divers que es desenvolupa a 5 escoles de Barcelona. Els voluntaris, nens, adolescents i joves que han viscut en primera persona l’experiència migratòria, fan de voluntaris per convertir-se en els professors dels seus familiars i veïns.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Els nostres col·laboradors aporten temps, recursos, coneixements i diners per poder treballar i organitzar esdeveniments solidaris. Anima't i treu l'Altru que portes a dins!