Estem enganxats al mòbil?

Els especialistes diuen que el mòbil és un problema quan interfereix en la vida quotidiana. D’això en vam parlar el passat 13 de desembre del 2018 amb el psicòleg i autor del llibre «Desconecta», Marc Masip, en un acte en format afterwork a la Bodega Notariat de Barcelona.

Els mòbils han canviat molt en molt poc temps i ara ja formen part de la vida de les persones. Amb l’aparició dels smartphones han aparegut nous canals de comunicació com Instagram, Facebook o WhatsApp que han transformat completament els hàbits de la gent. El problema, però, no són ni els mòbils ni les seves apps: El problema apareix quan no podem viure sense elles!

Amb el suport de:

Gràcies per desconnectar amb nosaltres!

“Estem enganxats al mòbil”? Amb aquesta pregunta vam convidar a tothom a assistir al nostre últim afterwork que va tenir lloc el passat dijous 13 de desembre a la Bodega Notariat de Barcelona.

L’objectiu de l’esdeveniment era poder donar a conèixer la nostra associació i els projectes que estem tirant endavant i a la vegada poder reflexionar conjuntament sobre un tema que cada dia ens preocupa més: l’addicció a les noves tecnologies (això de “noves” ho hauríem de començar a deixar d’utilitzar…).

Una cinquantena de persones van plantar cara a la pluja i van deixar petit l’espai de la Bodega Notariat per “desconnectar” del mòbil durant una estona

Notícies relacionades

Vols col·laborar amb nosaltres?

Els nostres col·laboradors aporten temps, recursos, coneixements i diners per poder treballar i organitzar esdeveniments solidaris. Anima't i treu l'Altru que portes a dins!