Estem enganxats al mòbil?

Els especialistes diuen que el mòbil és un problema quan interfereix en la vida quotidiana. D’això en parlarem el proper 13 de desembre amb el psicòleg i autor del llibre “Desconecta”, Marc Masip, en un acte en format afterwork. T’hi apuntes?

Afterwork “Desconecta”

Els mòbils han canviat molt en molt poc temps i ara ja formen part de la vida de les persones. Amb l’aparició dels smartphones han aparegut nous canals de comunicació com Instagram, Facebook o WhatsApp que han transformat completament els hàbits de la gent. El problema, però, no són ni els mòbils ni les seves apps: El problema apareix quan no podem viure sense elles!

Vine a gaudir amb nosaltres d’un afterwork acompanyats pel psicòleg Marc Masip, on analitzarem com utilitzem les tecnologies i com podem millorar la nostra relació amb elles i on presentarà el seu llibre “Desconecta“.

 

Quan? Dijous, 13 de desembre de 2018
On? Bodega Notariat (C. Notaria, 1 Barcelona) 
A quina hora? 19.30h

Entrada gratuïta! Si vols estar informat de totes les activitats que realitzem, fes clic aquí.

Amb el suport de:

 

Marc Masip, psicòleg i autor del llibre “Desconecta”

Marc Masip és psicòleg i expert en addicció a les Noves Tecnologies, a més del director de l’Institut psicològic Desconnect@, amb un programa pioner nascut l’any 2012 per aprendre a fer un bon ús de les noves tecnologies sense deteriorar les nostres relacions personals i sense crear-nos dependències o addiccions.

Imparteix conferències en escoles i instituts d’ESO i batxillerat, a Espanya i a l’estranger. A més, organitza campaments i té una unitat especial per escolaritzar joves que per la seva addicció no poden assistir a una formació reglada.

Vols col·laborar amb nosaltres?

Els nostres col·laboradors aporten temps, recursos, coneixements i diners per poder treballar i organitzar esdeveniments solidaris. Anima't i treu l'Altru que portes a dins!