Col·labora amb nosaltres

El nostre objectiu és aglutinar persones i entitats que vulguin col·laborar per a la realització de projectes amb finalitats solidàries. Altru és la suma d’esforços ben intencionats. Descobreix totes les maneres que tens de participar-hi. 

Ser entitat col·laboradora

Comptem amb el suport d’empreses i entitats que aporten temps, recursos, coneixements i diners per poder treballar i organitzar esdeveniments benèfics. Altru és responsabilitat social empresarial.

Assistir a les nostres activitats

Participa d’una de les nostres activitats per poder conèixer de prop els projectes que impulsem i per contribuir directament en suport de les entitats seleccionades.

Implica’t en un dels nostres esdeveniments

Vols ajudar-nos en l’elecció de les nostres causes a impulsar i en l’organització dels esdeveniments? Si tens inquietuds altruistes… no ens sobren les mans! Vine i coneix més altrus com tu!

Ser amfitrió/na

Part de l’èxit dels nostres esdeveniments és l’aportació dels nostres amfitrions. Si t’agradaria col·laborar amb nosaltres omple el formulari que trobaràs al final d’aquesta pàgina. Fés que el teu establiment sigui Altru!

Ser soci/sòcia

Si has descobert l’altru que hi ha en tu i tens ganes de posar el teu granet de sorra per canviar la societat en que vivim, no t’ho pensis més i suma’t a l’equip!

Fer una donació

T’estarem molt agraïts si contribueixes amb una donació que ajudi a l’associació a seguir treballant. El nostre compte corrent és: ES83 0073 0100 540505610204 (OpenBank). No oblidis identificar-te i dir-nos el motiu!

Col·labora amb nosaltres!

Ara que ja saps com pots col·laborar amb nosaltres omple aquest formulari
i ens posarem en contacte amb tu ben aviat!

S’entendrà que l’usuari accepta les condicions establertes si apreta el botó “Enviar” del formulari.
Les dades personals recollides dels nostres usuaris són emmagatzemades en una base de
dades propietat de l’Associació Altru, que garanteix compleix amb les mesures de seguretat d’acord amb l’RGPD.