L’Associació Altru organitzarà, el proper dijous 12 de desembre a Le Wagon de Barcelona, un nou afterwork dedicat a la mobilitat sostenible. Hi participarà Francesc X. Ventura, director general a VVM i FVM i exdirector general de l’Autoritat Metropolitana del Transport de Barcelona, Gerard Sellarès, regional operations manager de Wind Mobility, Jordi Porta, project manager de l’Assessoria d’Infraestructures i Mobilitat i exregidor de Mobilitat de l’Ajuntament de St. Just Desvern i Eddy Roca, de Som Mobilitat.

I és que la mobilitat sostenible és un concepte que va néixer com a reacció als resultats visiblement equivocats en les polítiques de transport a una part important del món, també a casa nostra. Quin futur ens espera? Vine a parlar-ne amb nosaltres el proper 12 de desembre! 

Inscriu-t’hi aquí: www.altru.es/mobilitat