Us volem donar les gràcies!

El passat 24 de maig vam celebrar la nostra primera Festa Solidària, complint el doble objectiu de presentar Altru i de donar a conèixer el programa AFEX de Casa Àsia a gairebé 200 assistents en el marc incomparable del Restaurant Mirabé. Per a nosaltres va ser una nit molt especial, i ja estem pensant en la propera, que esperem tornar-vos-hi a veure!

En aquesta ocasió, vam tenir la sort de comptar amb testimonis de primera mà d’AFEX per explicar-nos l’emoció d’una mare que per primer cop escriu el seu nom, o que és capaç d’explicar-li al metge on li fa mal; eines indispensables per a la vida ciutadana.

Estem molt contents de poder anunciar que, gràcies a les més de 200 persones que heu col·laborat d’una manera o altra amb Altru, podrem fer un donatiu de 3.513,79 € a AFEX, que servirà per finançar el funcionament del programa a un centre durant tot un curs i ajudarà a Casa Àsia a seguir fomentant la cohesió social a través de l’educació.

Nosaltres som Altru, i ara vosaltres també!

Fotografies de l’esdeveniment